ЛГБТИ Център България

Семейство

Нуждите на ЛГБТИ хората и техните семейства непрекъснато еволюират. ЛГБТИ Центърът се стреми да ги посрещне във всичките им проявления. Предоставяме широка гама от възможности за подкрепа и взаимопомощ както за ЛГБТИ хора, така и за техните близки.

Нуждите на ЛГБТИ хората и техните семейства непрекъснато еволюират. ЛГБТИ Центърът се стреми да ги посрещне във всичките им проявления. Предоставяме широка гама от възможности за подкрепа и взаимопомощ както за ЛГБТИ хора, така и за техните близки.

РОДИТЕЛИ

Да си родител на ЛГБТИ човек може да породи най-различни емоции и да повдигне множество въпроси. ЛГБТИ Център е тук, за да ви помогне да намерите отговорите, които търсите.

ЛГБТИ СЕМЕЙСТВА

ЛГБТИ Центърът оказва подкрепа както на бъдещи, така и на настоящи ЛГБТИ семейства чрез широка гама от образователни и информационни ресурси, индивидуални и групови консултации и възможности за нетуъркинг.

ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА

Много ЛГБТИ хора планират да станат родители или вече отглежат деца. Ако се нуждаете от повече информация или специализирана консултация, ЛГБТИ Центърът е мястото, където ще ги откриете.

МЛАДЕЖИ

Независимо дали обмисляте да се разкриете, направили сте го наскоро, търсите контакт с други ЛГБТИ младежи или искате да се възполвате от ценни ресурси и възможности за вашето личностно развитие, в ЛГБТИ центъра винаги ще откриете подкрепа и разбиране.

РАЗКРИВАНЕ

Да се разкриеш и да живееш открито не е нещо, което правим веднъж или има срок на годност, а е процес, който извървяваме всеки ден от живота си. Всяко разкриване е уникално, строго индивидуално и не следва ничии правила освен тези на човека, който иска да се разкрие.

КЛУБОВЕ

Всеки ЛГБТИ младеж идва със своята история и своите лични и професионални интереси. Намирането на подходящи хора, с които да споделим тези истории и интереси, е важна част от пътя на всеки ЛГБТИ млад човек.

ГРУПИ ЗА ПОДКРЕПА

ЛГБТИ Център предоставя необходимите ресурси и подкрепа за всякакви видове групови дискусии и срещи, от които членовете на ЛГБТИ общността sе нуждаят, за да решават както личностни, така и общностни проблеми.

ОРГАНИЗАЦИИ

Мисията на националните ЛГБТИ неправителствени организации е да оказват подкрепа и помощ на всички ЛГБТИ младежи по пътя им към пълното разгръшане на техния личностен и професионален потенциал.

Add comment

February 2020
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

БЮЛЕТИН

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

НЕКА ТИ ПОМОГНЕМ

Правна помощ

Психологическа помощ

Здравна помощ

Съпорт групи

Докладване на престъпления

ПИШИ НИ

ДОКЛАДВАЙ

ХОМОФОБСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.